„Aki követni akar, tagadja meg magát, vegye fel keresztjét minden nap és úgy kövessen”(Lukács evangéliuma 9,23.

Új országjáró előadásom címe: „Csak most el ne rontsuk!”.  Valóban: ilyenkor nem szabad hátradőlni, mondván: megvan a győzelem, bármi jöhet… Nem igaz! Csak esélyt kaptunk, hogy az újabb sötét időkre a lelkileg bő esztendők termését elraktározzuk – megint a megmaradásért!

Az ország lakosságának jó részét hosszú időn át tette tönkre a tömegtájékoztatás. Most helyre lehetne hozni. A már említett módon csutkára törpült ellenzék őrjöng: mi ez? Diktatúra a médiában? Én is ugyanezt kérdezem: mi ez a hőbörgés? Hiszen, ha nem tudná valaki, Magyarországon ma liberális médiaterror uralkodik. Akik az új rendre szavaztak, azoknak nyilván ebből is elegük volt. Ennek a rémuralomnak hattyúdala a leendő módosításra diktatúrát kiáltani.

Még valami: az a közvéleménybe átszivárogtatott állítás, hogy a szlovák választásokat kedvezőtlenül érintette a kettős állampolgárság törtvénye legalább olyan logikátlan szamárság, mint az, hogy Kósa bejelentése gyengítette a Forintot. Vigyázat! Amíg szócsövük van, ilyen manipulatív  szlogenekkel támadnak!

 

süti beállítások módosítása