Zuglóban is kitalicskázták a közpénzt

A BKV-hoz hasonlóan talicskázták ki a közpénzt Zuglóban is a Magyar Nemzet birtokába került szerződéslista szerint. A volt SZDSZ-es Weinek Leonárd vezette kerület 2006 decembere és 2009 májusa között félmilliárd forint értékben kötött olyan szerződéseket, amelyek szükségessége megkérdőjelezhető.


Csiha Judit
volt kampányfőnöke, Sztancsik Ferenc MSZP-s képviselő például havi 250 ezer forintért tartotta a kapcsolatot Szűcs István MSZP-s alpolgármester és az önkormányzat között. Halász Iván szintén szocialista alpolgármester pedig havi 150 ezer forintért vett igénybe ugyanilyen feladatra külön munkaerőt. Nem maradt munka nélkül lánya sem, aki rendezvényszervezésért 3 millió forintot kapott. Weinek Leonárd polgármesternek pedig az erzsébetvárosi ingatlanpanama miatt ma már előzetes letartóztatásban ülő SZDSZ-es frakcióvezető, Gál György adott tanácsokat, több mint 8 millió forintért.

 


(hírTV)

Tisztelt Polgármester Úr!

Amint hallom, az Önt tanácstalanságában kisegítő, írott tanácsadások egy-egy betűje mintegy 5.000,- Ft-ba került a mi adónkból abban a Zuglóban, ahol a lakosság egy negyede súlyos megélhetési gondokkal küzd. Teszek Önnek egy gáláns ajánlatot: én magam - gondolom, e téren nem vonja kétségbe szakmai felkészültségemet - betűnként 3.000,- Ft-ért írok Önnek egy kiadós, tanácsadói szakdolgozatot "Zuglóban a lelkiismereti szabadságjogok és az emberi méltóság védelméért" címmel. A befolyó jövedelmeket pedig egyházközségünk önkéntes karitász-munkatársaival a rászorulókra fordítjuk. Válaszát a hozzászólásokba várom, de előre felhívom szíves figyelmét, hogy szalonképesség alapján moderálom. Ezt csak az ügyről Önt kérdező riporterekkel történt viselkedése miatt jegyeztem meg. Üdvözlettel: Pajor András plébános

 

süti beállítások módosítása